|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Territori

Dijous, 27 d'octubre de 2016

Obres de connexió d'un col·lector de clavegueram de l'avinguda del rei En Jaume per solucionar un abocament d'aigües residuals a la riera

Al juliol es va detectar l'abocament, i des d'aleshores s'han fet neteges i buidatges dos cops per setmana. Ara han començat les obres per donar una solució definitiva al problema.
Aquesta setmana han començat les obres de connexió del col·lector de clavegueram de l'avinguda del rei En Jaume a la xarxa de sanejament municipal que creua la riera de Vallforners, a l'altura del pont del carrer Ponent.

Amb aquesta actuació, que executa Drenatges Urbans del Besòs, se solucionarà l'abocament d'aigües residuals en aquest punt de la riera, detectat a finals de juliol. Després de fer inspeccions amb càmera i nous registres per la xarxa, es va comprovar que el col·lector de la carretera C-251 no creua la riera com marca la cartografia, sinó que connecta directament a la llera de la riera. També es va trobar que l'origen de l'aigua residual són dos habitatges d'un edifici de la carretera, a l'altura de la plaça de la Creu, que han estat sense habitar durant anys des de la seva construcció.

Des del mateix dia de la detecció de l'abocament al juliol i mentre s'ha estat estudiant l'abast del problema i la seva millor solució, l'Ajuntament de Cardedeu ha fet neteges i buidatges periòdics a la llera dos dies a la setmana, cada dimarts i cada divendres.

Les obres han començat aquest dimarts, un cop rebuda l'autorització urgent de l'Agència Catalana de l'Aigua per executar-les. S'allargaran aproximadament 1 mes, període durant el qual s'estretirà la calçada de l'avinguda Onze de Setembre, entre l'avinguda del rei En Jaume i el carrer Ponent. Puntualment també pot quedar afectat un sentit de circulació.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: