|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Dijous, 8 de maig de 2014

Obertura parcial de la carretera de Cànoves

Ja no caldrà utilitzar el desviament provisional en cap dels dos sentits.
Segons informa la Diputació de Barcelona, aquest dijous 8 de maig es posarà en servei la primera fase de les obres de millora de la carretera BV-5108, entre la rotonda de Can Miret i la rotonda a la carretera BP-5107. Això vol dir que s'obrirà al trànsit els dos sentits de circulació de la carretera de Cànoves, des de la primera rotonda d'accés a Sant Hilari fins a l'última rotonda, ja al terme municipal de Cànoves. Per tant, deixarà de ser necessari circular per l'itinerari alternatiu habilitat fins ara pels camins rurals del Rieral.

L'enllumenat de les rotondes no entrarà en funcionament fins la setmana vinent. Mentrestant es col·locaran, provisionalment, senyalització amb balises lluminoses a l'interior per garantir la visibilitat.

Es continua treballant en la resta de l'obra, entre la plaça de la Porta Obert i la rotonda de Sant Hilari, amb pas alternatiu. A finals de setmana vinent començaran les tasques d'asfaltat d'aquest últim tram.

 

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: