|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Ensenyament

Dimarts, 25 de juny de 2013

Nou accés a l'escola Ramon Macip-Dolors Granés

També s'ampliarà la vorera oest del carrer Lluís Vives, es canviaran les finestres d'infantil i se substituiran les tanques.
A partir del curs vinent, les entrades i sortides de l'escola Ramon Macip-Dolors Granés seran pel carrer Lluís Vives. Això suposa l'obertura d'un nou accés per aquest carrer i deixar sense ús l'actual del carrer Dolors Granés.

Les obres començaran el 25 de juny, un cop acabat el curs escolar, i han de servir per millorar la seguretat dels infants i les seves famílies. Amb el nou accés, també es farà un camí interior de formigó i s'ampliarà part de la vorera oest del carrer Lluís Vives. A més, es canviaran les finestres de la façana nord de l'edifici infantil del Granés per millorar-ne l'eficiència energètica i se substituiran totes les tanques del perímetre del recinte escolar. El cost estimat de totes les actuacions és de 50.487,25 euros.

Durant l'estiu es faran altres actuacions a les escoles del municipi, com el canvi de les tanques de protecció del pati de les escoles Germans Corbella i el que resta per renovar de l'escola Mil·lenari.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: