|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Ensenyament

Dijous, 5 de setembre de 2013

Millores als centres educatius de Cardedeu durant l'estiu

També s'estan millorant les instal·lacions de l'escola d'adults de la Mongia.
Durant l'estiu s'han fet diverses actuacions a les escoles del municipi. S'han substituït totes les tanques del perímetre del recinte de l'escola Ramon Macip-Dolors Granés, i s'han canviat les tanques de protecció del pati de les escoles Germans Corbella i el que restava per renovar de l'escola Mil·lenari.

A l'escola Granés s'ha obert un nou accés pel carrer Lluís Vives, deixant sense ús l'anterior del carrer Dolors Granés. D'aquesta manera es millora la seguretat de l'alumnat i de les seves famílies. També s'ha fet un camí interior de formigó i s'ha ampliat part de la vorera oest del carrer Lluís Vives. A la mateixa escola, s'han canviat les finestres de la façana nord de l'edifici infantil per millorar-ne l'eficiència energètica. El cost de totes les actuacions a l'escola Granés és de 50.487,25 euros.

D'altra banda, en aquests moments s'estan fent millores a l'escola d'adults de la Mongia. S'ha substituït la porta principal de l'equipament i s'està fent una segona porta d'emergència a la façana principal. També s'instal·laran portes contra incendis a l'escala i es faran petites actuacions de manteniment.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: