|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Medi ambient

Dimarts, 30 de gener de 2018

Millores a la riera i als torrents Llibre i de la Coma

S'ha retirat l'arbrat mort i s'ha esbrossat la canya invasora. Les tasques han finalitzat amb la plantació d'espècies pròpies de ribera.

Durant els darrers dies de desembre i al llarg de gener s'han fet diverses actuacions als trams urbans de la riera de Vallforners, al Torrent de la Coma i al Torrent Llibre. En concret s'ha tret l'arbrat mort i s'ha esbrossat i retirat la canya invasora. Un cop fetes les tasques de manteniment, aquests últims dies s'han plantat diverses espècies vegetals de ribera en algun punt de la riera i els torrents.

Una part d'aquests treballs s'han fet a través d'una subvenció de l'Agència Catalana de l'Aigua, que n'ha assumit el 80% del cost. La resta s'ha complementat amb el pressupost municipal de manteniment de lleres.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: