|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Educació

Divendres, 12 de febrer de 2016

Mestres europeus visiten Cardedeu dins el projecte Erasmus+

L'escola Les Aigües participa d'aquesta experiència pedagògica a nivell europeu.
Un grup de mestres de cinc escoles de Bèlgica, França, Itàlia i Grècia han visitat aquesta setmana Cardedeu convidats per l'escola Les Aigües com a part del Projecte Erasmus+ en el qual participa el centre cardedeuenc. L'alcalde Enric Olivé i la regidora d'Educació, Isabel Sallés, han rebut aquests mestres i han pogut conèixer de primera mà les seves vivències.

L'eix del tot el projecte compartit són els cinc sentits Wake up your European Senses, tot i que les trobades també són una oportunitat per fer un intercanvi d'experiències pedagògiques i culturals. A l'octubre, representants dels centres ja es van reunir a Messancy, a Bèlgica, i al maig visiten la ciutat francesa de Gardonne. Al llarg del proper curs, les trobades es faran a Sermoneta (Itàlia) i Tessalònica (Grècia).

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: