|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Joventut

Dimecres, 21 de setembre de 2016

Més de cent joves participen en la primera experiència de pressupost participatiu de Cardedeu

El jovent de Cardedeu ha seleccionat sis dels deu projectes presentats, als quals s'hi destinaran 6.000 euros. El procés ha servit de prova pilot per consolidar la iniciativa a partir d'ara, amb l'objectiu de fomentar la democràcia directa i la participació activa del jovent.
Deu projectes pensats per joves han participat en la primera experiència de pressupostos participatius juvenils de Cardedeu, COU (Creem opcions i a l'urna). A través d'una votació, més de 100 noies i nois del municipi han decidit quins d'aquests projectes es duran a terme i com es distribuiran els 6.000 euros destinats amb aquesta finalitat.

El projecte més votat ha estat el d'IFM Camp 2016, seguit de la proposta de creació d'un espai de joves autogestionat. La resta de projectes seleccionats són: taller de robòtica, Escenari10, un airtrack pel Casal de joves la Fusteria, i un parc Sreet Workout. El detall dels projectes es poden consultar a www.lafusteria.org.

La clausura del procés del COU - Pressupostos participatius juvenils es farà el dimarts 27 de setembre, a les 19 h, a la Sala de les Columnes de l'Ajuntament de Cardedeu, en un acte on hi participaran persones representants dels projectes seleccionats.

La intenció de les regidories de Joventut i de Participació ciutadana és la de millorar el procés participatiu de cara als propers anys a partir de l'experiència d'enguany per tal de consolidar la iniciativa i fomentar la democràcia directa i la participació activa del jovent.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: