|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Educació

Dilluns, 7 de setembre de 2015

Més de 200 alumnes matriculats als cursos del Centre de Formació d'Adults

Encara queden places disponibles. Els cursos de preparació a les proves d'accés a graus, anglès i informàtica són algunes de les propostes que s'ofereixen enguany.
El Centre de Formació d'Adults Graó està actualment en període de matrícula, i ja són més de 200 les persones que s'han inscrit per fer algun dels cursos. Enguany s'ofereixen els cursos per a la preparació a les proves d'accés als graus mitjà i superior, català per a persones nouvingudes, formació bàsica (primària per adults), anglès nivell A1, i iniciació a la informàtica (COMPETIC nivell inicial i 1).

Encara hi ha places disponibles fins el 9 de setembre. Les persones interessades poden sol·licitar informació a La Mongia o telèfon 93 841 88 14. Els cursos comencen el 21 de setembre, i estan homologats pel Departament d'ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Els de la preparació a les proves d'accés estan subvencionats per la Diputació de Barcelona i per l'Ajuntament de Cardedeu. El curs passat més d'un 85% dels alumnes van assolir l'objectiu final.

L'Escola d'Adults de l'Ajuntament de Cardedeu ha estat autoritzada pel Departament d'Ensenyament com a Centre de Formació d'Adults. Això suposa, entre d'altres, que l'oferta d'ensenyament que impartirà anirà d'acord amb la planificació autoritzada pel Departament d'Ensenyament.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: