|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Acció Social

Dilluns, 16 de juny de 2014

L'Obra Social de "La Caixa" aporta 11.000 euros per donar suport al projecte "Àpats a domicili"

Durant l'any 2013 s'han entregat 2.762 menús.
L'Obra Social "la Caixa" ha aportat 11.000 euros a l'Ajuntament per tal de destinar-los al servei d'àpats a domicili. La col·laboració va començar el 2011, quan la regidoria de serveis socials de l'Ajuntament de Cardedeu, amb el suport de l'Obra social "La Caixa" va iniciar el projecte "Àpats a domicili".

El projecte té per objectiu atendre la gent gran en situació vulnerable, concretament les persones que viuen soles o en parella i que, per la seva situació familiar o de salut, fan palesa la necessitat de garantir un àpat al dia. Amb el programa, a més de facilitar una nutrició correcta, se'ls eviten riscos i esforços innecessaris en la utilització de la cuina. Les dificultats en el cas d'aquestes persones, a més d'econòmica, pot ser deguda a les seves limitacions funcionals, ja siguin físiques o psíquiques.

El servei d'àpats a domicili ha cobert les necessitats bàsiques d'alimentació d'un total de 16 persones al llarg de tot l'any 2013, fet que comporta l'entrega d'un total de 2.762 menús.

Van formalitzar l'acord l'alcaldessa de Cardedeu, Calamanda Vila, el regidor d'Hisenda i Serveis Socials, Pere Freixas, i Joan Badia, director d'Àrea de negoci de "la Caixa" al Vallès Nord.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: