|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Divendres, 6 de juny de 2014

L'èxit de la tercera edició de Cultura al plat la consolida com una de les propostes referents de Cardedeu

Gairebé 1.500 persones han gaudit de Cultura al plat. Els menús a restaurants han augmentat en prop de 200 reserves.
La tercera edició de Cultura al plat, que s'ha celebrat aquest cap de setmana, ha tingut molt bona acceptació i acollida, i ha superat de llarg la participació de l'edició anterior. Hi ha hagut 657 reserves de menús a restaurants, dels quals 202 han estat mitjançant els packs culturals. Aquest fet que suposa un gran increment respecte l'any passat, quan n'hi va haver 455. A més a més, cal destacar els 800 assistents als espectacles culturals (sense el menú), aproximadament el doble d'un cap de setmana habitual.

Els espectadors s'han repartit molt entre les diferents propostes. Les dues sessions de la pel•lícula "Tren de noche a Lisboa" i el teatre "Afterplay" han estat els més sol•licitats amb pacs de Cultura al plat, però també el circ de Los Galindos i el concert de "Cançons de la veritat oculta" han tingut moltes reserves.

L'Ajuntament valora aquestes dades molt positivament. De cara a l'any vinent es potenciarà encara més la iniciativa, amb l'objectiu de consolidar-la i obrir-la més a la comarca. Cultura al plat s'està convertint en un element especial i diferenciador, que combina gastronomia i cultura.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: