|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Esport

Dijous, 13 de setembre de 2012

L'Esport Jove, nova proposta del Patronat d'Esports per als alumnes de 1r i 2n d'ESO

Serà dues tardes a la setmana, i els joves podran practicar esports convencionals i no convencionals.
El Patronat Municipal d’Esports engega un nou programa d’activitats esportives, Esport Jove, adreçat als alumnes de 1r i 2n d’ESO, amb l’objectiu de donar continuïtat a la pràctica esportiva i evitar l’abandonament que sovint es dóna a aquestes edats. La proposta inclou diferents activitats tant d’esports convencionals com de no convencionals (futbol flag, maza ball, cesto mòbil...) i també tallers, lligues esportives i sortides trimestrals els caps de setmana o divendres (les sortides seran opcionals).

L’Esport Jove començarà a l’octubre, i serà els dilluns i dimecres de 15.30 a 17 h. A més, els alumnes que ho desitgin podran anar-hi en acabar les classes, ja que s’habilitarà una sala on poder dinar.

Inscripcions i preus:
Les inscripcions s’han de fer a les oficines del PME (av. Jaume Campmajor, 30), de dilluns a divendres de 9 a 14 h.
El preu de l’activitat és de 21 euros mensuals, i hi haurà bonificacions per a les famílies amb més d’un membre inscrit al Patronat d’Esports. Les sortides trimestrals (opcionals) no estan incloses en el preu.
Documents
PDF Cartell de l'Esport Jove
pdf - 689Kb

Més Informació
Enllaç Pàgina de l'Esport Jove

Informació relacionada
Instituts municipals
Relacionat Patronat Municipal d'Esports

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: