|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Educació

Dimecres, 4 d'abril de 2018

L'Associació de Jubilats de Cardedeu es compromet amb el Voluntariat per la llengua

Esteve Perich Sala, president de l'entitat, ha signat el conveni de col·laboració amb l'Oficina de Català de Cardedeu.

L'Associació de Jubilats de Cardedeu i el Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental, a través del l'Oficina de Català de Cardedeu, han signat un conveni de col·laboració per difondre i promoure el Voluntariat per la llengua entre els seus associats.

Aquesta Associació té com a finalitat fomentar les relacions humanes entre les persones jubilades i de la tercera edat de Cardedeu, promovent actes culturals, artístics i d'entreteniment, com ara: jocs lúdics (billar, dòmino, cartes...), tallers (gravat, ganxet, ioga, escriptura creativa...), tertúlies, conferències, excursions mensuals, balls de saló...

Formen part de l'Associació les activitats que organitza l'Aula de Cultura: dos cicles de conferències (primavera i tardor) i el taller d'escriptura Tec - Ca. Enguany, amb motiu de l'Any Pompeu Fabra, l'Aula de Cultura i l'Oficina de Català organitzaran una conferència per donar a conèixer la vida i l'obra del mestre de la nostra llengua.

El Voluntariat per la llengua és un programa per practicar català a través de la conversa amb parelles lingüístiques. Les entitats col·laboradores són organitzacions educatives, cíviques i culturals que ajuden a apropar la cultura al territori i la societat catalanes a totes les persones que hi viuen. A Catalunya, n'hi ha més de 800.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: