|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Formació i ocupació

Divendres, 18 de novembre de 2016

L'alumnat del PFI-PTT de la Mongia s'acosta al món de l'empresa a través del CSETC

El perfil d'administratiu ha fet tallers de creació i organització d'una empresa, mentre que el perfil d'electricitat s'ha format en la figura de l'autònom.
Els nois i les noies del perfil d'administració del Programa de formació i inserció - Pla de transició al treball (PFI-PTT) han ampliat els coneixements teòrics en un taller pràctic al Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu.

El tècnic d'empresa, Jose Maqueda, va ser l'encarregat de formar els 16 nois i noies introduint-los en la creació i l'organització d'una empresa: departaments, tasques administratives, gestió, documentació, etc. L'alumnat del perfil d'electricitat va fer un taller d'emprenedoria on van poder recollir informació de com ser autònom, quins tràmits cal fer i què implica, entre d'altres.

Aquests tallers formen part del pla d'activitats del Programa de formació i inserció - Pla de transició del treball, i complementen de manera pràctica els coneixements adquirits a l'aula. És una manera motivadora d'estimular a l'alumnat en l'aprenentatge aplicat. Per aquest motiu, l'equip docent i l'alumnat vol agrair la col·laboració del CSECT.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: