|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Formació i ocupació

Dimecres, 2 de març de 2016

L'alumnat del PFI-PTT de la Mongia participa al Concurs joves idees innovadores del CSETC

El tècnic d'empresa del CSETC fa un taller per introduir els joves en la creació d'empresa i de les idees innovadores.
Les noies i nois que fan el Programa de Formació i Inserció-Pla de Transició al Treball (PFI-PTT) de la Mongia participaran al III Concurs de joves idees innovadores organitzat pel CSETC, que se celebrarà el 16 de març al Centre Cultural de Cardedeu.

Es tracta d'un concurs dirigit a l'alumnat de centres d'ensenyament reglats i no reglats de Cardedeu i municipis veïns amb l'objectiu de difondre la cultura emprenedora entre el jovent, conèixer les funcions de l'emprenedoria i la importància de la innovació i de la creativitat.

Aquest és el segon any que l'alumnat del PFI-PTT participa en el concurs. L'any passat van guanyar el primer premi en la categoria d'idea millor treballada, premiat amb una tauleta tàctil per cada membre de l'equip guanyador. En l'edició d'enguany han preparat 5 projectes que competiran a les categories:
- Premi a la idea més innovadora i/o tecnològica
- Premi a la idea més social i/o solidària
- Premi a la idea més sostenible i/o millora del medi ambient

El concurs és un estímul i tot un repte per l'alumnat del PFI-PTT d'administració. Se senten implicats i treballen dia a dia per presentar bones idees emprenedores de cara al lliurament de premis que es farà el dimecres 16 de març, a les 11 h, al Centre Cultural de Cardedeu.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: