|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Gent Gran

Dimecres, 5 de setembre de 2012

L'Ajuntament valora l'obertura permanent d'un punt de trobada d'avis

El gran èxit que ha tingut el casal d'avis d'estiu, amb una mitjana de 70 visitants per dia, fa valorar la possibilitat de continuar la iniciativa.
L’Ajuntament de Cardedeu es planteja l’obertura d’un punt de trobada i de jocs per a la gent gran de forma permanent, després de l’èxit del casal d’avis d’estiu. Si finalment el projecte tira endavant, podria materialitzar-se abans de finals d’any.

Aquest agost la Tèxtil Rase ha estat el punt de trobada per a la gent gran. Cada dia, inclosos els caps de setmana, una mitjana d’unes setanta persones han assistit a la sala habilitada per jugar a diversos jocs de taula o ping-pong. La iniciativa, organitzada des de la Regidoria de Serveis Socials i Gent Gran, l’AV de L’Estalvi i la Fundació Teresa Oller, va sorgir com a alternativa al Casal de la Gent Gran, que ha estat tancat per vacances. La gran afluència de participants ha sorprès els organitzadors. L’Ajuntament, doncs, es planteja donar continuïtat a la iniciativa. “Els avis ens han demanat que segueixi obert durant tot l’any, i creiem que podria ser interessant, ho estem valorant”, diu Jordi Abad, regidor de Serveis Socials i Gent Gran. Abad afegeix que “això no hauria estat possible sense la col·laboració de les voluntàries de la Fundació Teresa Oller, a qui agraïm molt sincerament la tasca que han dut a terme”.

L’últim dia del casal, el 31 d’agost, es va fer un berenar de comiat.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: