|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dimarts, 24 de març de 2015

L'Ajuntament ofereix l'Espai Sant Corneli a les entitats sense espai per reunir-se

A partir d'avui, les entitats de Cardedeu que no disposen de local fix podran fer servir l'Espai Sant Corneli per reunions i assemblees. Les antigues oficines municipals s'han adaptat per convertir-les en sis sales de reunions de diferents mides que s'ofereixen a les entitats i associacions del municipi que necessiten un espai de reunió. A més, també s'ha condicionat una sala com a arxiu amb taquilles individuals.

Les entitats interessades en utilitzar l'Espai Sant Corneli hauran de consultar el calendari de l'equipament i, un cop comprovada la disponibilitat, enviar un correu a cultura@cardedeu.cat per fer la reserva. De moment, hi accediran amb claus que prèviament hauran d'anar a buscar a Vil·la Paquita, tot i que properament s'instal·larà un sistema per accedir a l'Espai Sant Corneli amb targeta personalitzada.

Les entitats que vulguin fer ús d'aquest nou servei i consultar el calendari compartit han d'enviar un correu de petició a cultura@cardedeu.cat. Per fer ús puntual (sense consulta de calendari), cal trucar a l'Institut Municipal de Cultura (93 846 18 27).

Amb la posada en marxa de l'Espai Sant Corneli es pretén agilitzar el procés de petició i permís d'ús d'equipaments municipals per reunions i assemblees. L'espai es va presentar i ensenyar ahir a les entitats interessades.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: