|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Policia Local

Dijous, 24 de juliol de 2014

L'Ajuntament i el Servei Català de Trànsit signen dos convenis de col·laboració

Serviran per treballar en matèria de seguretat viària i atenció a les víctimes d'accidents.
L'alcaldessa de Cardedeu, Calamanda Vila, i el Director del Servei Català de Trànsit, Joan Josep Isern, han signat avui dijous 24 de juliol dos convenis de col·laboració en matèria de seguretat viària i atenció a les víctimes d'accidents.

Amb el primer conveni el Servei català de Trànsit es compromet a redactar un Pla local de seguretat viària a partir de les dades i l'assessorament de la Policia de Cardedeu, amb l'objectiu de detectar els punts febles que ajudin a reduir la sinistralitat a la xarxa viària urbana del municipi.

Amb el segon conveni la Policia de Cardedeu es compromet a fer les gestions i portar a terme els protocols pertinents per tal d'informar i adreçar a les persones víctimes i/o afectades per accidents de trànsit al Servei d'atenció a la víctima i afectats d'accidents de Catalunya, que presta el Servei Català de Trànsit. Aquest servei té l'objectiu de donar informació i orientació jurídica, administrativa, social i psicològica, per tal de minimitzar la situació traumàtica que hi ha després d'un accident de trànsit.

L'esforç portat a terme per les diferents administracions ha reduït significativament la sinistralitat en els darrers anys. A Cardedeu, entre l'any 2009 i 2013 s'han reduït en més d'un 50% els accidents, essent 206 accidents amb 45 víctimes de diferent consideració al 2009 i 95 accidents i 28 víctimes al 2013. Un exemple de treball en aquest sentit el podem trobar en la recent inauguració de la nova carretera de Cardedeu a Cànoves (BV-5108), després del projecte integral de millora executat per la Diputació de Barcelona, carretera que era considerada un dels punts negres de la xarxa viària catalana.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: