|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Informació

Dijous, 9 de juliol de 2015

L'Ajuntament demana extremar les precaucions per l'elevat risc d'incendi

25 titulars de solars sense edificar han rebut odres d'execució i expedients sancionadors per no tenir-los en condicions
Amb motiu de l'onada de calor que estem patint aquest dies, l'Ajuntament de Cardedeu demana a la ciutadania extremar les precaucions per prevenir incendis. El Vallès Oriental és una de les comarques més afectades per l'elevat risc d'incendis, per la qual cosa es demana màxima precaució.

Un any més, l'Ajuntament de Cardedeu ha requerit a la propietat de solars sense edificar que els netegin i els mantinguin en bones condicions per evitar riscos d'incendis i plagues. Enguany s'han enviat 170 requeriments per un total de 280 finques, la majoria del quals han complert amb les seves obligacions. De moment, s'han obert expedients d'ordres d'execució i expedients sancionadors a 25 finques que no han estat netejades. A més, hi ha 13 titulars de terrenys bruts que no han pogut ser localitzats.

D'altra banda, recordem a tota la població la necessitat d'extremar les mesures de seguretat i la prohibició de fer foc a l'aire lliure i en especial a les zones boscoses. En cas d'incendi, tingueu en compte les recomanacions que podeu consultar a l'enllaç adjunt.

A més, les altes temperatures d'aquesta onada de calor també són perjudicials per a la salut. Per això us oferim un seguit de consells que trobareu als enllaços adjunts.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: