|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Informació

Divendres, 13 de novembre de 2015

L'Ajuntament de Cardedeu rep el Premi Administració Compromesa de la Fundació Viver de Bell-lloc

L'Ajuntament de Cardedeu ha rebut el Premi Administració Compromesa en el certamen Premis Compromís 2015 convocat per la Fundació Viver de Bell-lloc en reconeixement a les empreses i administracions col·laboradores.

El jurat ha escollit l'Ajuntament de Cardedeu en la categoria d'administració compromesa per "haver estat el primer ajuntament en introduir clàusules en la licitació de concursos per afavorir les empreses amb component social, l'any 2008". També per ajudar la Fundació a obrir noves línies de negoci, com la vigilància de les zones d'aparcament de rotació (zona vermella) de Cardedeu. El jurat també ha destacat que la col•laboració entre els dos organismes és, des de fa molts anys, estreta, permanent i profitosa per ambdues parts. Ha recollit el premi l'alcalde Enric Olivé.

La Fundació Viver de Bell-lloc ha convocat els Premis Compromís per fer un reconeixement a les persones, empreses i administracions que han confiat en els seus serveis i que, d'aquesta manera, han permès donar més oportunitats personals i professionals a centenars de persones amb discapacitat de la comarca. L'acte de lliurament va tenir lloc ahir dijous al vespre al Centre Cultural de Cardedeu.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: