|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Informació

Dijous, 25 de juny de 2015

L'Ajuntament de Cardedeu atura el projecte de la Ronda Oest

L'alcalde es trobarà amb la Diputació per prioritzar les inversions al municipi en funció de les necessitats reals.
L'alcalde de Cardedeu, Enric Olivé, ha demanat a la Diputació de Barcelona que aturi tots els tràmits relacionats amb el projecte de l'anomenada Ronda Oest. Segons l'Alcalde, la decisió respon "al compromís de les dues forces que estan en el govern municipal de tirar endarrere la Ronda Oest de forma immediata". Per Olivé "és la primera trucada que he fet com a Alcalde; aquesta infraestructura no és necessària pel poble de Cardedeu i té un recorregut que malmet el patrimoni natural, un dels nostres grans valors".

A més de desestimar totalment el projecte de la pota oest, l'Alcalde ha proposat al gerent de Serveis d'Infraestructures Viàries i Mobilitat de la Diputació de Barcelona, Vicenç Izquierdo, poder trobar-se en breu per establir prioritats d'inversió al municipi que responguin a necessitats reals.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: