|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Policia Local

Divendres, 8 de març de 2013

La Policia de Cardedeu deté dues persones per forçar trasters a l'aparcament d'una comunitat de veïns

Els detinguts tenen diversos antecedents i detencions.
La Policia de Cardedeu ha detingut aquest dimecres dues persones acusades de forçar trasters a l'aparcament d'una comunitat de veïns. Sobre les 2.40 h la Policia va rebre la trucada d'un veí d'un bloc del carrer Llinars perquè sentia sorolls estranys prop de casa seva. Els efectius de servei van observar que la porta d'accés a un pàrquing estava forçada i que, a l'interior, dues persones havien començat a forçar els trasters amb eines diverses i tenien preparades bicicletes i altres estris de valor per endur-se'ls.

Al veure's sorpresos, els autors van fugir a través d'altres immobles i diversos jardins, fins que van ser interceptats per un agent al costat d'una piscina particular. Quan l'agent va detenir-ne un, l'altre autor dels fets va agredir l'agent, provocant que el policia i la persona que estava immobilitzant caiguessin dins la piscina. Tot i l'agressió, l'agent i la resta d'efectius, que van arribar instants després, van poder detenir els dos autors dels fets.

Els detinguts són M.B.C. i J.W.R.P., de 19 anys, ambdós amb diversos antecedents i detencions. Van ser traslladats a les dependències dels Mossos d'Esquadra a Granollers.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: