|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Biblioteca

Dimecres, 30 d'agost de 2017

La biblioteca torna a ampliar horari per l'Aula d'Estudis

Del 28 d'agost al 7 de setembre la Biblioteca Marc de Vilalba de Cardedeu obrirà cada matí de dilluns a divendres i cada tarda fins les 11 de la nit, excepte divendres.

Per tal de donar servei a les persones estudiants que vulguin preparar els exàmens de setembre, la Biblioteca Marc de Vilalba amplia el seu horari habitual d'estiu:

Matins: de dilluns a divendres de 10 del matí a 1 del migdia.
Tardes: de dilluns a dijous 3 de la tarda a 11 de la nit; divendres de 3 de la tarda a 8 del vespre.
Els dissabtes d'estiu la biblioteca és tancada.

El servei bibliotecari de préstec serà restringit a l'horari ordinari d'estiu de la biblioteca: dijous i divendres de 10 del matí a 1 del migdia, i de dilluns a divendres de 3 de la tarda a 8 del vespre.

De cara a afinar millor properes temporades d'Aula d'Estudis (desembre-gener, maig-juny...), comenteu suggeriments de dates i horaris al personal del taulell o envieu-los a b.cardedeu.mv@diba.cat. Es miraran d'ajustar horaris i dates, en la mesura que sigui possible, per donar un servei més aprofitable. Gràcies.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: