|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Biblioteca

Dijous, 11 de desembre de 2014

La Biblioteca Marc de Vilalba estrena pàgina web

Amb la nova pàgina web www.bibliotecacardedeu.cat, es dóna visibilitat a les activitats que defineixen el servei, com Experimentia, les tertúlies literàries, Filmosofia, els cicles monogràfics i els tallers i cursos, a més de fer d'aparador de les organitzades en col·laboració amb d'altres entitats o serveis municipals.

A la pàgina inicial es mostren una selecció de les novetats editorials que cada mes arriben a la biblioteca. Un dels apartats més destacables és el de "Recomanacions", amb articles sobre llibres, música i cinema, que té una versió infantil amb el títol "No saps què llegir?". També en destaca l'espai "Menjamots", on els participants del club de lectura infantil i juvenil fan les seves pròpies recomanacions. Pel que fa la Biblioteca Infantil, té una estètica basada en icones i grafisme per fer-la més intuïtiva als nens i les nenes.

A més, s'ha destinat un espai a la col·lecció local, des d'on es pot consultar el fons bibliogràfic o l'hemeroteca.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: