|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Biblioteca

Dimecres, 10 de gener de 2018

La Biblioteca de Cardedeu incorpora màquines d'autopréstec

Les persones usuàries poden autogestionar-se el préstec, la renovació i el retorn de documents de manera senzilla i àgil. És imprescindible portar el carnet de la biblioteca que, ara, es pot portar al mòbil.

La Biblioteca de Cardedeu disposa del nou servei de préstec d'autoservei que facilita que les persones usuàries pugui autogestionar el préstec i el retorn dels documents. Amb el nou sistema es poden fer préstecs, renovacions i consultar l'estat del carnet, així com retornar els documents amb total autonomia sense passar pel taulell de préstec. Per fer-ne ús cal portar el carnet de la biblioteca perquè les màquines d'autopréstec facin la lectura del codi de barres.

La implantació el servei d'autopréstec de documents ha anat lligada a la transformació interna de la Biblioteca de Cardedeu. El taulell d'entrada ha estat substituït per les noves màquines, i aquesta modernització aporta beneficis tant per a les persones usuàries com pel personal que hi treballa. A l'equip de treball li permet una millor atenció a les persones, orientant en lectures, informant d'activitats, donant suport a adults i infants que es connecten a Internet, o generant noves propostes, entre d'altres, a més d'agilitzar processos farragosos com l'inventari o les estadístiques d'ús de l'equipament. Per la serva banda, les persones usuàries guanyen en autonomia i en coneixement i, en conseqüència, podran proposar canvis per millorar el servei.

Imatges

Més Informació
Enllaç Web Biblioteca Marc de Vilalba

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: