|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Divendres, 3 de juny de 2016

Joves dels instituts participen en una acció de difusió de l'espectacle "Katastrophe"

Dins les activitats del Dia Mundial del Medi Ambient, 250 joves dels tres instituts de Cardedeu han participat en una acció de difusió de l'espectacle Katastrophe de l'Agrupación Sr. Serrano programat per demà dissabte al Centre Cultural.

L'acció ha consistit en un taller d'experiments que formen part de la dramatúrgia de l'espectacle i que recreen les catàstrofes naturals i humanes que afecten el planeta.

Katastrophe es podrà veure demà dissabte 4 juny, a les 8 del vespre, al CECUCA. Es tracta d'un espectacle no convencional que combina performers, projeccions i maquetes per explicar i fer reflexionar sobre les catàstrofes. La vetllada acabarà amb un col·loqui post-funció amb els propis artistes de l'espectacle.

Aquestes dinamitzacions formen part del programa per atraure nous públics que es du a terme des de Cultura amb el suport de l'Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: