|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Millora urbana

Dijous, 25 de gener de 2018

Jocs infantils inclusius en tres espais de Cardedeu

De moment se n'ha col·locat un a la plaça Francesc Macià, i al llarg del mes de febrer també a la plaça Frederica Montseny i al parc dels Pinetons. El pavelló compta també amb una estructura de jocs infantil provinent del GiM10, on no se'n feia ús.

La plaça de Francesc Macià compta amb un nou joc infantil inclusiu. Es tracta d'un gronxador adaptat per poder-ne fer ús tots els infants, tinguin o no mobilitat reduïda i diversitat funcional. Al llarg del mes de febrer també s'instal·laran jocs infantils inclusius a la plaça de Frederica Montseny, al Poble Sec, i al parc dels Pinetons.

L'actuació s'ha consensuat amb les associacions de veïns dels diferents barris i amb les entitats dedicades a les persones amb discapacitat, i complementa les mesures de millora de l'accessibilitat que s'han dut a terme els darrers mesos, com l'eixamplament de voreres i les adaptacions dels guals per baixar a la calçada, l'aixecament de diversos passos de vianants elevats o la pacificació de places i carrers, amb la intenció d'anar superant cada cop més les barreres arquitectòniques que compliquen la mobilitat a les persones.

D'altra banda, la brigada ha reparat i col·locat un nou castell de jocs infantil a la zona esportiva, davant del pavelló. Aquesta instal·lació estava fins fa uns dies al jardí interior del GiM10 però es trobava en desús i s'ha reaprofitat per utilitzar-lo en una de les zones més concorregudes del municipi.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: