|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Gent Gran

Divendres, 8 de febrer de 2013

Nou Espai Lúdic i de Salut per a gent gran

El cost de compra i instal·lació ha estat assumit íntegrament per la Diputació de Barcelona.

La nova àrea d'espai lúdic i de salut està pensada especialment per a la gent gran. A més de practicar-hi exercicis físics de manteniment, està dissenyada per tal que les persones majors de 65 anys també hi puguin fer exercicis de recuperació i de mobilitat, molt beneficiosos no només per reforçar la capacitat funcional sinó també pel manteniment de l'equilibri i l'estimulació de la memòria.

L'àrea està ubicada al Pavelló Municipal d'Esports, en un lloc de pas de persones grans, i a prop del Centre de Dia i de la Tèxtil Rase, fet que propiciarà la dinamització de l'espai.

La Diputació de Barcelona, a través d'una subvenció que va demanar la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Cardedeu, ha assumit el cost total de l'adquisició dels aparells i la instal·lació de l'espai lúdic i de salut (14.000 euros), i n'ha cedit la propietat a l'Ajuntament.

 

Imatges


Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: