|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Comerç

Divendres, 23 de desembre de 2016

"Fem Nadal, cacem tions!", la campanya comercial per les festes

Busca on està amagat el tió en 39 comerços de Cardedeu, descobreix qui s'hi amaga i entraràs en el sorteig de més de 1.000 euros en premis. La campanya finalitza el dijous 5 de gener.
Arriba el Nadal a Cardedeu i, aquest any, ve carregat de tions!

El comerç de Cardedeu i l'Àrea de Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament, amb el suport de la Unió de Botiguers i Comerciants, us proposen un joc: caçar tots els tions amagats pels establiments comercials. Participen en la campanya 39 comerços del municipi.

Com són aquests tions?
Són 15 personatges de Cardedeu de diferents àmbits: cultural, esportiu, lúdic, educatiu, etc., que posen cara als tions que cal caçar i que estan identificats amb un número.

Com funciona el joc?
Els tions amb la cara dels personatges estan amagats als establiments participants en la campanya. S'ha d'esbrinar qui és el personatge, apuntar el seu nom a la casella corresponent del díptic, i després la persona responsable de l'establiment segellarà la casella. Un cop caçats tots els tions i segellades totes les caselles, s'ha de dipositar el díptic a les urnes habilitades a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, al Mercat municipal, a la Biblioteca Marc de Vilalba o al CSETC.

El joc finalitza el dijous 5 de gener. El sorteig dels premis entre les butlletes correctes es farà el divendres 20 de gener, a les 18 h, al mercat municipal. Se sortejaran:

  • 39 vals: 1 val de descompte o premi directe valorat amb un import mínim de 20 € de cadascun dels 39 establiments comercials adherits al concurs
  • 10 premis sorpresa valorats en més de 50 euros
  • 1 premi sorpresa valorat en més de 200 euros

Podeu trobar les bases completes del joc al costat d'aquestes línies.

Fem comerç, cacem tions!

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: