|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Museu

Divendres, 13 d'abril de 2018

Exposició sobre salut sexual i reproductiva al Museu

La mostra s'adreça al públic adolescent, i es pot visitar fins el 25 novembre a la segona planta del MATBC.

L'exposició "Si tu no decideixes, decidiran per tu! Salut sexual i reproductiva" es va inaugurar ahir al Museu Arxiu Tomàs Balvey, dins els actes de la Setmana de la Salut, i es podrà visitar fins el 25 de novembre.

Es tracta d'una exposició adreçada a públic adolescent on es fa un recorregut per la sexualitat des de la prevenció i conductes sexuals, el significat d'estimar, efectivitat i plaer, l'adolescència i els canvis.

L'exposició gira entorn diferents àmbits que mostren com la salut sexual i reproductiva inclou tot allò que pren part en les relacions afectives, sexuals i reproductives. Aquests àmbits van des de la prevenció i les conductes, als mètodes anticonceptius passant pel significat de què vol dir i que no vol dir estimar així com les diferències entre sexualitat, afectivitat i plaer. Tot en un entorn d'adolescència i canvi on, un període de preparació que va més enllà de la maduració física i sexual, on cal sumar-hi una transició cap a la independència social i econòmica, així com un desenvolupament de la pròpia identitat, amb la consegüent adquisició de les aptituds necessàries per a establir relacions i aptituds adultes

L'exposició ha estat organitzada pel Museu Arxiu Tomàs Balvey de l'Ajuntament de Cardedeu conjuntament amb l'Equip d'Atenció Primària de Can Borràs de Cardedeu i el Centre d'Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva de Granollers.

L'exposició s'ubica a la 2a planta del MATBC en el marc de la Farmàcia Balvey, antiga apotecaria rural amb més de 300 anys d'història i on s'hi conserva el mobiliari original datat el 1780, i més de 200 pots de ceràmica de 1827.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: