|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Esport

Divendres, 7 de febrer de 2014

Èxit en el campionat de Tennis Taula Adaptat de Cardedeu

Les instal·lacions del CTT Cardedeu van acollir dissabte 1 de febrer la tercera jornada de la Lliga Catalana de tennis taula adaptat d'aquesta temporada.

Un total de 13 esportistes van participar en aquesta jornada. En la categoria A, l'internacional català Jordi Morales va mostrar un gran estat de forma superant a tots els seus rivals sense cedir un sol joc. A la final, el seu rival va ser el jugador local Joaquim Azcón, guanyador de la temporada passada i actual número 1 del rànquing català adaptat. Morales va imposar-se amb claredat per 3 a 0 evitant d'aquesta manera la tercera victòria consecutiva d'Azcón.

La lluita pel tercer i quart lloc va mostrar la gran igualtat existent entre els esportistes paralímpics catalans, i Francis Martín va superar Bilal el Baqqali per un ajustat 3-1, en un partit que va atraure l'atenció de tots els assistents.

En la categoria B, el debutant Xavi Garcia, esportista que entrena al CEM Reina Elisenda, va sorprendre als favorits Jose Luis Nieto i Josep Palmarola i es va endur la victòria final..

Una nova gran jornada esportiva amb un ambient competitiu i amistós.

Font de la notícia: Federació Catalana de Tennis de Taula

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: