|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dimarts, 8 de maig de 2012

Èxit de participació al primer Cultura al plat, amb prop de 350 menús venuts

L'Ajuntament ja pensa en una propera edició, amb l'objectiu que se'n facin dues o tres l'any.

L’Ajuntament de Cardedeu fa un balanç positiu d’aquesta primera edició de Cultura al plat, i està pensant ja en la propera edició. Es preveu que se n’arribin a fer dues o tres l’any. L’objectiu és seguir en la línia de promoció econòmica dels establiments del poble.

La iniciativa Cultura al plat, que s’ha celebrat a Cardedeu aquest cap de setmana, ha tingut una molt bona acollida. S’han venut 94 paquets culturals, que incloïen tant el menú com un espectacle cultural, i fins divendres s’havien reservat 232 menús sense espectacle cultural (aquesta xifra va augmentar durant el cap de setmana, ja que per als menús sense espectacle cultural no calia reserva prèvia).

El paquet cultural que més demanda va tenir va ser el concert de jazz de Laietan Avenue Quintet (divendres al Centre Cultural), i el paquet que primer es va exhaurir va ser el de la Ruta Raspall, que organitza el Museu-Arxiu Tomàs Balvey, i que tenia les places limitades.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: