|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Dimecres, 9 de novembre de 2016

En marxa la Bicicleda, l'aparcament segur de bicicletes

La targeta d'accés es pot sol·licitar, de franc, a la Policia Local de dilluns a divendres de 9 a 20 h. La Bicicleda té capacitat per estacionar 20 bicis de forma gratuïta.
La Bicicleda, l'aparcament segur de bicicletes situat davant de l'estació de tren, ja està en funcionament. Les persones interessades en utilitzar-la cal que s'adrecin a les dependències de la Policia Local per demanar la targeta d'accés, de dilluns a divendres de 9 del matí a 8 del vespre. Primer cal haver registrat la bici al Registre de bicicletes, que també gestiona la Policia Local.

Amb la targeta Bicicleda es pot accedir a l'aparcament tot el dia, i s'hi pot deixar la bici aparcada un màxim de 24 hores. A més, davant la gàbia s'hi ha instal·lat una estació d'autoreparació i manteniment de bicicletes que inclou totes les eines necessàries per dur a terme reparacions bàsiques. La mateixa estació s'ha col·locat a les instal·lacions del Patronat d'Esports.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: