|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dijous, 11 de juliol de 2013

L'Enquesta de Seguretat Pública de Catalunya, en elaboració

El Departament d'Interior té previst fer trucades a domicilis de Cardedeu.
El Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya està preparant la 14a. edició de l'Enquesta de Seguretat Pública de Catalunya (ESPC). Segons ha informat el Departament a l'Ajuntament de Cardedeu, tenen previst realitzar l'enquesta entre els dies 10 i 31 de juliol, i una part d'aquestes entrevistes telefòniques es faran a ciutadans i ciutadanes de Cardedeu.

L'ESPC consisteix en l'estudi periòdic de les experiències de victimització que s'han produït a Catalunya, la mesura dels sentiments d'inseguretat i la recollida de les opinions dels ciutadans en matèria de seguretat i policia. Aquest estudi es fa a través d'una enquesta telefònica a una mostra representativa de la població, d'aproximadament unes 4.500 persones.

Així doncs, us informem que si us truquen sobre aquesta qüestió sapigueu que es tracta d'una enquesta oficial i que les dades es mantindran en reserva. Si és el vostre cas i voleu informació al respecte, podeu trucar al telèfon d'atenció ciutadana de la Generalitat de Catalunya el 012.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: