|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Salut

Dimarts, 18 d'octubre de 2016

Els riscos de les drogues i com prevenir-ne el consum, a l'exposició "Controles?"

Es podrà visitar del 20 d'octubre al 8 de novembre, amb la possibilitat de concertar visites guiades gratuïtes per a famílies, grups de joves o professionals.
L'exposició "Controles?" proposa fer una reflexió crítica i constructiva entorn les drogues i com prevenir-ne el consum. Es podrà visitar a partir d'aquest dijous 20 d'octubre i fins el 8 de novembre a la Tèxil Rase, de dimarts a divendres de 15.30 a 19 h.

L'exposició, elaborada i cedida per la Diputació de Barcelona, està formada per dos espais. En el primer hi ha informació general per a tots els públics sobre el tabac, l'alcohol i el cànnabis, i sobre com afecten les drogues en el cervell. En el segon, hi trobem informació específica per a cada tipus de públic, adolescents, joves, pares i mares.

La visita a l'exposició és lliure i gratuïta, i s'ha programat una visita guiada per a famílies el divendres 4 de novembre, a les 17 h. També s'ofereix la possibilitat de concertar visites guiades a l'exposició per a grups de joves, famílies o professionals. Per a més informació cal posar-se en contacte amb la regidoria de Salut a través del correu electrònic silviafp@cardedeu.cat o bé trucant al 93 844 41 46.

L'alumnat de 3er d'ESO dels tres instituts de Cardedeu farà una visita guiada a l'exposició i un taller posterior a l'aula. També la visitaran els joves del PTT de la Mongia i del programa Actua 10, així com l'alumnat del Centre de formació d'adults.

L'exposició acabarà el dimarts 8 de novembre amb un acte de clausura a les 11 h, que comptarà amb la presència de l'alcalde Enric Olivé, la vicepresidenta de la Diputació de Barcelona i alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó, i la regidora de Salut, Laia Muñoz.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: