|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Esport

Dijous, 31 de maig de 2018

Els casals d'estiu municipals amplien les places per acollir totes les preinscripcions

Com a novetat, els casals del Pavelló i la Fusteria acolliran alumnat amb diversitat funcional per donar resposta a famílies de Cardedeu amb infants i joves que tenen aquesta necessitat.

Els casals d'estiu municipals acolliran enguany 508 infants i joves, que estaran assistits per 45 monitors i monitores i una persona que coordinarà cadascun dels grups. La xifra de l'alumnat supera l'oferta inicial, però s'ha decidit no excloure i oferir el servei a tots els nens i nenes que han fet la preinscripció, garantint que ningú es quedarà sense plaça a cap casal municipal.

A més, per primer cop els casals municipals seran inclusius, i és per això que també s'ha contractat 9 monitoratges per donar assistència a infants i joves amb diversitat funcional.

Pel que fa als preus dels casals, s'han mantingut els mateixos que els anys anteriors, i també s'han previst ajuts en forma de beques i de reducció de tarifa per als nens i nenes que ho necessitin.

Les dades de les preinscripcions als casals municipals:

• Casalet (P3 a P5): 71 places
• Un estiu d'aventura! (1r a 3r): 134 places
• L'estiu ens mou! (4t a 6è): 168 places
• + Esports! (1r i 2n ESO): 71 places
• Casal d'Estiu Jove'18 (1r. a 4t. ESO): 64 places

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: