|  Mida text
Inici Imatge decorativa └mbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informaciˇ municipal Imatge decorativa Serveis i trÓmits Imatge decorativa Oferta p˙blica Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

NotÝcies

Dilluns, 14 de gener de 2013

Comunicat de l'Ajuntament: Els cardedeuencs podem salvar RÓdio Televisiˇ Cardedeu

L'Ajuntament estÓ preocupat per la continu´tat de RTVC.

L'Ajuntament de Cardedeu està preocupat per la continuïtat de Ràdio Televisió Cardedeu, que recentment ha anunciat que no pot seguir oferint la programació habitual en no tenir assegurats uns ingressos que cobreixin la despesa del sou de la direcció.

Televisió de Cardedeu, pionera de les televisions locals de l'estat espanyol, és un bé d'identitat local; durant més de trenta anys ha estat informant del que passa al nostre municipi. Aquesta tasca, desenvolupada des del voluntariat, és d'un valor incalculable.

En aquests temps difícils l'Ajuntament, lamentablement, no pot aportar tot el que RTVC necessitaria per assegurar la seva continuïtat amb normalitat; de tota manera, ja està treballant en la cerca de noves fórmules de finançament, amb la ferma voluntat de no deixar perdre RTVC.

Una alternativa de viabilitat fóra aconseguir incrementar ingressos per vies de quotes de socis, ja sigui socis promotors o socis individuals (en diverses modalitats de quotes). En aquest aspecte, els cardedeuencs tenim l'oportunitat d'aportar el nostre granet de sorra per, entre tots, salvar RTVC.

Adreces i telŔfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la colĚlaboraciˇ de: