|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Formació i ocupació

Dijous, 14 de maig de 2015

Els alumnes de formació ocupacional d'atenció sociosanitària reben formació del director de la residència Rumy

Miquel Company, director de la Residència Rumy de Sant Antoni de Vilamajor, ha col·laborat en la formació dels alumnes del curs de formació ocupacional d'atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials. És el segon any consecutiu que en Miquel Company ofereix la seva experiència com a director de residència.

Durant la xerrada, que aporta un altre punt de vista a l'alumnat, el director ha explicat com es gestiona una residència amb torns de treball, i ha parlat de la importància que el personal es cuidi i mantinguin un bon ambient de treball perquè això repercuteix directament en la millora de la qualitat de vida dels residents. També ha comentat com enfoquen les pràctiques a la seva residència amb l'objectiu que els estudiants puguin veure totes les tasques i com s'organitzen.

L'alumnat ha quedat molt satisfet amb l'experiència i les aportacions d'en Miquel Company. L'Ajuntament de Cardedeu agraeix aquesta col·laboració desinteressada i sense ànim de lucre i espera poder comptar amb ell en properes edicions. (http://www.residenciarumy.com)

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: