|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Divendres, 22 de setembre de 2017

El Teatre Auditori Cardedeu presenta la programació del segon semestre de 2017

L'equipament cultural estrena nom i imatge corporativa, i es presentarà juntament amb la nova programació el dimecres 27 de setembre, a les 19.30 h, al Teatre Auditori Cardedeu.

El Teatre Auditori Cardedeu presentarà la programació del segon semestre de l'any el dimecres 27 de setembre, a les 19.30 h. Al mateix temps, es presentaran la nova denominació i el nou logo de l'equipament cultural. L'acte comptarà amb la presència de la regidora de Cultura, Marta Cordomí, d'entitats participants i de diferents artistes que hi actuaran.

La nova temporada portarà al Teatre Auditori creacions teatrals destacades com "Dansa de Mort" amb Lluís Soler i Mercè Arànega (21 octubre); "La treva" dirigida per Julio Manrique i interpretada per Clara Segura, Ramon Madaula, i David Selvas (18 novembre); "Llarg dinar de Nadal", Premi Butaca al millor muntatge de petit format (16 desembre); o "4 minuts i 12 segons", dirigida pel cardedeuenc Pep Duran i interpretada per Jordi Cadellans i Sílvia Sabaté (13 gener).

Per als més petits, s'ha programat l'espectacle familiar "La nena dels pardals", amb música en directe de La Tresca i la Verdesca (3 desembre); i l'obra de teatre musical "Ningú et va dir que fos fàcil" adreçat al públic juvenil (25 novembre). Pel que fa a la música, en destaca el concert de Bikimel dins el PAM! Poesia a Manta (11 novembre)

Les persones que assisteixin a la presentació podran comprar entrades per la majoria dels espectacles del Centre Cultural amb el 50% de descompte (oferta limitada).

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: