|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dilluns, 18 de desembre de 2017

El Teatre Auditori Cardedeu presenta la programació del primer semestre de 2018

La nova temporada portarà al Teatre Auditori espectacles teatrals com "Paraules encadenades" de Jordi Galceran, dirigida per Sergi Belbel, amb David Bagés i Mima Riera (17 febrer); o els monòlegs "Non solum", interpretat per Sergi López (3 març), i "Itime" d'en Peyu.

Pel que fa a la dansa, gaudirem de l'últim espectacle de la coreògrafa i ballarina cardedeuenca Marta Carrasco, "Perra de nadie" (9 febrer). La música també té una presència destacada aquesta temporada pel cicle Tastautors amb els concerts de Pau Vallvé (19 gener) o Joan Miquel Oliver (3 febrer), per les propostes del Festival Ressona de l'Agrupació Coral Cardeduenca com "Oceanes" (16 març), o pel concert de la iniciativa Labyrinth "Coetus" (23 març), entre d'altres.

Per als més petits, s'ha programat la proposta familiar "La princesa i el pèsol" de Festuc Teatre (18 febrer), i els de circ combinats amb música i dansa "Amigoo" de Mumusic Circus (21 gener) o "Avua" de Cia Bool (6 maig).

Les persones que assisteixin a la presentació podran comprar entrades per la majoria dels espectacles del Teatre Auditori amb el 50% de descompte (oferta limitada).

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: