|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dilluns, 7 de gener de 2019

El Teatre Auditori Cardedeu enceta nova programació aquest cap de setmana

L'obra de teatre "Només una vegada" de Marta Buchaca interpretada per Anna Alarcón, Maria Pau Pigem i Bernat Quintana, obre la temporada aquest dissabte 12 de gener a les 20 h.
Aquest semestre el Teatre Auditori Cardedeu ofereix moltes propostes musicals de la mà de tres festivals: el Tastautors de l'Associació Cultural l'Esquellot entre gener i febrer, el Ressona de l'Agrupació Coral Cardedeuenca al març, i el Festival Labyrinth Catalunya per Setmana Santa. Entre els espectacles de més renom, hi ha el concert de Maria del Mar Bonet (19 de gener) o la singular coincidència de Jaume Pla (Mazoni) amb Carles Sanjosé (Sanjosex) compartint l'escenari del Tastautors (2 de febrer), o el concert de Toti Soler i Gemma Humet dins el Ressona (29 de març).

Pel que fa al teatre, gaudirem de dos monòlegs, "Immortal" amb Bruno Oro (10 de febrer) i "Kassandra" amb la jove actriu Elisabet Casanovas" (4 de maig). També en destaquen "Sàpiens" dirigida per Sergi Belbel amb Enric Cambray i Mireia Portas (6 d'abril) i "Lapònia" amb Roger Coma (15 de març).

Quatre produccions locals es fan lloc al programa. Sam&La Banda dels Reptes, amb músics cardedeuencs, torna als escenaris amb projecte propi (9 de març). L'entitat As d'Arts, en forma de Cia. Volen Pedres, proposa l'espectacle de dansa "Sopa de Lletres" (17 de març). I el cap de setmana del 23 i 24 de març, la Coral, la Factoria Mascaró i Xò fred no val rè faran un cor en dansa amb denominació d'origen local. Però un dels espectacles més esperats de la temporada és el musical dels Beatles "Across The Universe" de Sifanofa Teatre, amb banda de música en viu, un cos de ball i un nombrós equip d'actrius i actors (del 6 al 9 de juny).

Consulteu tota la programació a www.teatreauditoricardedeu.cat

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: