|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Formació i ocupació

Divendres, 3 de juliol de 2015

El projecte Fein@jove tanca el curs amb catorze alumnes

La majoria de les noies i nois participants continuaran estudiant
Catorze joves han finalitzat el projecte Fein@jove de formació professionalitzadora del sector agropecuari, dels quals 8 continuaran estudiant i 5 més han trobat feines temporals.

Ahir es va fer l'acte de cloenda del curs, on l'alcalde, Enric Olivé i la regidora de Desenvolupament Econòmic Local, Núria Hernández, van repartir els diplomes i els certificats a l'alumnat participant. També hi eren presents representants de les tres empreses que col·laboren en el projecte i formen els alumnes: Viver de Bell-lloc, Can Tramp i La Païssa, a més del director de l'oficina de La Caixa de Cardedeu (l'Obra Social la Caixa ha finançat la part final del projecte) i alumnes, docents i familiars.

El curs ha servit per formar auxiliars d'operaris del sector agropecuari (agricultura ecològica i jardineria, mosso de quadra i elaboració i transformació de productes alimentaris i precuinats). El projecte Fein@jove va dirigit a joves d'entre 17 i 30 anys que per la seva trajectòria acadèmica i les seves característiques personals i/o familiars es troben amb especials dificultats d'inserció laboral i/o acadèmica. L'objectiu principal del projecte és treure de la inactivitat a joves que per diferents motius han perdut tota motivació i objectiu de futur.

La intenció de l'Ajuntament és seguir oferint aquest recurs als joves del territori.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: