|  Mida text
Inici Imatge decorativa └mbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informaciˇ municipal Imatge decorativa Serveis i trÓmits Imatge decorativa Oferta p˙blica Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

NotÝcies Actes institucionals

Dimarts, 25 de marš de 2014

El president de la Diputaciˇ de Barcelona, Salvador Esteve, visitarÓ el resultat de les obres de la Diagonal Fiveller i la plaša Marc Viader

SerÓ dissabte 29 a les 17 h, en un acte obert a tots els ve´ns del poble.
El president de la Diputació de Barcelona, el senyor Salvador Esteve, visitarà Cardedeu el proper dissabte 29 de març a les 17 h, en un acte obert a tots els veïns del poble.

Esteve visitarà la plaça Marc Viader i la diagonal Fiveller, recentment renovades per tal de convertir-les en vials de plataforma única i de prioritat per a vianants, fet que comporta una millora de l'accessibilitat. Amb aquesta actuació es redueix també la velocitat de circulació dels vehicles; tot plegat fa augmentar la seguretat dels vianants que hi transiten.

A continuació es farà una ruta modernista amb visita al jardí de la Casa Viader, i en finalitzar hi haurà un petit refrigeri per a tothom.

Les obres han estat finançades íntegrament per la Diputació de Barcelona.

Adreces i telŔfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la colĚlaboraciˇ de: