|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Actes institucionals

Dimarts, 25 de març de 2014

El president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, visitarà el resultat de les obres de la Diagonal Fiveller i la plaça Marc Viader

Serà dissabte 29 a les 17 h, en un acte obert a tots els veïns del poble.
El president de la Diputació de Barcelona, el senyor Salvador Esteve, visitarà Cardedeu el proper dissabte 29 de març a les 17 h, en un acte obert a tots els veïns del poble.

Esteve visitarà la plaça Marc Viader i la diagonal Fiveller, recentment renovades per tal de convertir-les en vials de plataforma única i de prioritat per a vianants, fet que comporta una millora de l'accessibilitat. Amb aquesta actuació es redueix també la velocitat de circulació dels vehicles; tot plegat fa augmentar la seguretat dels vianants que hi transiten.

A continuació es farà una ruta modernista amb visita al jardí de la Casa Viader, i en finalitzar hi haurà un petit refrigeri per a tothom.

Les obres han estat finançades íntegrament per la Diputació de Barcelona.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: