|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Dimarts, 3 de març de 2015

El polígon Sud estrena directori informatiu i de senyalització de les empreses

El polígon industrial Sud compta amb un nou directori informatiu i de senyalització de les empreses que té com a objectiu millorar la mobilitat dins la zona industrial i facilitar la localització de les empreses per part dels usuaris.

El polígon s'ha dividit en tres grans sectors (A, B i C) i s'han endreçat alfabèticament i numerat totes les empreses segons la ubicació en cada sector. La informació s'ha complementat amb un mapa detallat del polígon Sud amb la ubicació de totes les empreses.

D'altra banda, també s'han instal·lat monòlits nominatius amb el disseny dels polígons de Cardedeu a l'entrada dels polígons Sud i Pla del Marital per donar la benvinguda als visitants, i properament també es col·locarà al polígon de Les Aigües.

El projecte de senyalització i mobilitat del polígon Sud de Cardedeu s'ha gestionat des del CSETC (Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu).

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: