|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dissabte, 26 de febrer de 2011

El Ple aprova una moció de suport a la continuïtat de les emissions de TV3 al País Valencià

Concert solidari: la recaptació de les entrades del concert de Verdcel de demà ajudarà a fer front al pagament de la multa imposada a l'ACPV.
El plenari va aprovar ahir una moció de suport a Acció Cultural del País Valencià (ACPV), l'entitat que durant més de 20 anys ha garantit l'arribada de TV3 al País Valencià, perquè pugui continuar oferint les emissions mentre no existeixi una solució pactada entre ambdós governs. L'ACPV ha de fer front a una multa de 600.000 euros, imposada pel govern valencià, per facilitar l'arribada de TV3. La moció insta els governs de Catalunya i del País Valencià a arribar a un acord per tal que els respectius canals de ràdio i televisió arribin als dos territoris amb normalitat.

La moció aprovada ahir també fixa que l'Ajuntament de Cardedeu oferirà a l'entitat ACPV la recaptació de la venda d'entrades del concert de Verdcel que tindrà lloc demà dissabte 26 de febrer, a les 22 h, al Centre Cultural de Cardedeu. La recaptació contribuirà al pagament de la multa de 600.000 euros, que venç el 20 de març de 2011. A més, s'ha creat un punt de recaptació d'aportacions populars, que s'instal·larà demà al Centre Cultural i, a partir de dilluns i fins el 10 de març, a Vil·la Paquita.

Podeu consultar la moció completa al costat d'aquestes línies. Va ser presentada per la CUP amb l'adhesió de CiU, PSC, ERC i iCV.

• Dissabte 26 de febrer, a les 22 h, al Centre Cultural
Concert: Verdcel, amb Petjades
Des de ben menuts, VerdCel ha admirat la música de Raimon, un dels primers autors que va entrar a formar part del seu univers musical. La seva coherència i sinceritat, la seva força i sensibilitat constants constitueixen la grandesa d'aquest artista. Això és el que ha fet possible el retrat de l'obra rica i extensa d'aquell qui ha practicat l'ofici d'escriure cançons amb una perspectiva oberta i profunda, entusiasta i rigorosa, i ens ha ofert un panorama ampli de l'esser humà: amb una mirada d'ombres i reflexos; de plors i somriures; de llums i negres forats; d'alegries i penes; d'emocions, conviccions, contrastos i controvèrsies; sentiments i clares reivindicacions. Tot plegat, com si sonés unit a un mateix acord.
Preu: 8 euros

Venda d'entrades:
• Per telèfon: TEL-ENTRADA 902 10 12 12 (24 hores)
• Servei TEL-ENTRADA www.telentrada.com
• Oficines de Caixa Catalunya
• Taquilla del Centre Cultural, 1 hora abans de començar l'espectacle
• El divendres a Vil·la Paquita, de 17 a 21 h

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: