|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Formació i ocupació

Dimarts, 27 de març de 2018

El PFI-PTT Cardedeu participa a la Fira Guia't 2018

31 alumnes del PFI-PTT de Cardedeu dels perfils d'administratiu i d'electricitat han participat en l'edició d'enguany de Fira Guia't que s'ha celebrat a la Roca Umbert de Granollers.

L'objectiu de la Fira Guia't és mostrar tot el ventall d'ensenyaments postobligatoris de formació professional que s'ofereixen al Vallès Oriental, així com aquells que no s'ofereixen a la nostra comarca però que poden ser d'interès pels joves assistents i les seves famílies.

El PFI-PTT de Cardedeu hi ha participat amb un estand on el mateix alumnat ha donat informació a les persones visitants de totes les formacions que es duen a terme al centre de formació La Mongia (PFI-PTTs d'administratiu i d'electricitat, curs sociosanitari, projecte Fein@jove, escola d'adults, curs de cuina, etc..). També han obsequiat els visitants amb motxilles, llibretes, llapis, bolígrafs, calendaris, etc.. Material de difusió que havien preparat en els mòduls de formació professional.

L'estand del PFI-PTT s'ha decorat amb pràctiques d'electricitat, de telecomunicacions i d'aigua. Aquest any, han fet el projecte d'una font i d'una dutxa solar. A més, han elaborat jocs elèctrics de preguntes i respostes per interaccionar més amb tot públic visitant.

D'altra banda, l'alumnat dels dos perfils ha aprofitat la fira per visitar altres estands i conèixer de primera mà les diferents opcions per continuar els seus estudis de formació professional entre tots els cicles de grau mig que s'oferten. A més, 6 exalumnes d'administració han col·laborat en les taules rodones de la fira i compartint amb tots els assistents el seu recorregut formatiu.

La Fira Guia't està organitzada pel Consell Comarcal del Vallès Oriental, la Xarxa de Transició Escola i Treball (XTET) i l'Ajuntament de Granollers i amb la col·laboració i suport de la Diputació de Barcelona.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: