|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Fires

Dimecres, 13 de juny de 2012

El Museu farà un taller de licors d'estiu a la III Fira de Plantes Remeieres i Aliments Ecològics

Serà dissabte 16 de juny, a les 11h, al Parc de la Serreta
El proper dissabte 16 de juny se celebra la III edició de la Fira de Plantes Remeieres i Aliments Ecològics, i el museu proposa una nova edició d'un taller per elaborar licors d'herbes propis de l'estiu. El taller es farà al Parc de la Serreta, a les 11h del matí, i anirà a càrrec d'Enrica Renter.

L'activitat és gratuïta però les places són limitades i cal fer-ne reserva prèvia al Museu (93.871.30.70 - museu@cardedeu.cat).


Amb la voluntat de recuperar la història i tradició d'elaboració casolana de licors d'herbes, el Museu Arxiu de Cardedeu aposta per activitats de difusió i participació, perquè tothom qui vulgui pugui continuar elaborant els més diversos licors casolans.

Cada any, pel juny, s'ofereix la possibilitat d'aprendre a realitzar nous licors amb herbes i fruits propis de l'estiu. Enguany, s'oferirà la recepta d'alguns licors ben originals, com el licor fruites, elixir de flors de magnòlia, i d'altres ja tradicionals, com el vi de nous.

Uns dies abans del taller, es facilitarà als participants que vulguin elaborar algun licor una llista amb els ingredients; i el dia de l'activitat, a tots els participants se'ls lliurarà el receptari amb tots els licors.

L'Associació de Veïns del Barri del Poble Sec, Cardedeu Autosuficient, Cardedeu per un món millor, Cardedeu Vital i l'UBC (Unió de Botiguers de Cardedeu) organitzen, amb el suport de l'Ajuntament de Cardedeu, la Fira d'Herbes Remeieres i Aliments Ecològics al Parc de la Serreta de Cardedeu, on es pot trobar exposició i venda d'herbes remeieres i aliments ecològics durant tot el dia.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: