|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Museu

Dijous, 20 de setembre de 2012

El Museu de Cardedeu a la Fira Modernista de Canet

El col·lectiu Artescena de Cardedeu també ha participat a la fira.
Aquest cap de setmana (14, 15 i 16 de setembre) el Museu ha participat amb un estand a la Fira Mercat Modernista de Canet de Mar.

Durant tot el cap de setmana, Canet de Mar s’ha vestit de modernisme realitzant una fira on s’hi han pogut trobar diferents estands de promoció turística així com de productes propis del període, tallers i activitats per a tota la família.

El col·lectiu Artescena de Cardedeu també ha participat a la Fira amb petits esqueixos de l’obra de teatre Gente Bien de Santiago Rusiñol que es representarà íntegrament al museu el primer dissabte d’octubre, dins el programa d’Escenes d’Estiueig.

Enguany, el museu ha visitat la Fira Modernista de Terrassa i la de l’Eixample de Barcelona, i amb aquesta de Canet de Mar, es comença a preparar pel primer cap de setmana d’octubre, que tindran lloc les Escenes d’estiueig. El final de l’estiueig a Cardedeu pels carrers de la nostra vila.
Imatges

Més Informació
Enllaç Museu de Cardedeu

Informació relacionada
Entitats
Relacionat Artescena

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: