|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Ensenyament

Divendres, 26 d'abril de 2013

El Departament d'Ensenyament anuncia que només suprimirà una aula de P3 a Cardedeu

El grup de P3 es tancarà a l'escola Les Aigües i es mantindrà l'aula a l'escola Germans Corbella.
El Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya ha confirmat que només tancarà una aula de P3 a Cardedeu per al proper curs escolar, la de l'escola Les Aigües.

Fa mesos que el Departament va anunciar que suprimiria dues aules de P3, una a l'escola Germans Corbella i l'altra a l'escola Les Aigües. Finalment, i després dels resultats de les preinscripcions i de la insistència de l'alcaldessa, Calamanda Vila, amb reunions, cartes i trucades als responsables del Departament, juntament amb les reivindicacions de les escoles del municipi, Ensenyament ha optat per mantenir el grup de P3 a l'escola Germans Corbella.

Tot i aquest anunci, l'alcaldessa està disposada "a continuar lluitant per mantenir el desè grup de P3 a Les Aigües pel curs 2013/2014".

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: