|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Ensenyament

Dimecres, 12 de setembre de 2012

El curs escolar 2012-2013 comença marcat per les millores als edificis dels centres

La major part dels 3.447 alumnes dels centres públics comencen les classes avui dimecres. Als instituts ja s'aplica la jornada compactada.
Aquest curs escolar 2012-2013 hi haurà un total de 3.447 alumnes als centres públics de Cardedeu. La gran majoria comencen les classes avui dimecres, excepte els alumnes de 2n, 3r i 4t d’ESO de l’institut Pla Marcell, que ho faran demà. Entre tots els alumnes, n’hi ha 2.973 de P-3 a 4t d’ESO, 174 nens i nenes de les escoles bressol municipals, 235 alumnes de Batxillerat i 65 del cicle formatiu de grau mitjà. A l’oferta privada (Taller Ginebró) s’han incorporat a les aules 388 alumnes.

Una de les novetats del curs és que l’escola Ramon Macip - Dolors Granés estrena finestres a l’edifici de Primària. Durant les vacances escolars s’han substituït deu finestres de la primera planta de la façana nord, fetes de ferro i vidre simple, per unes de fetes amb material de PVC i vidre aïllant, fet que ajudarà al confort dins les aules i, per tant, millorarà l’eficiència energètica de l’edifici. Aquesta actuació s’ha fet amb pressupost municipal.

D’altra banda, durant l’estiu s’han fet tasques de rehabilitació i manteniment a les escoles de Cardedeu aprofitant les vacances dels alumnes. Així, a l’escola Germans Corbella s’ha reparat la teulada del menjador, i a l’escola Mil·lenari s’ha fet de nou la impermeabilització de la coberta de la primera planta a la zona dels banys. Aquestes actuacions han anat a càrrec de la Generalitat de Catalunya.

Pel que fa als instituts, aquest curs comencen a fer la jornada compactada. Així, el Manuel Raspall, el Sui i el Pla Marcell tindran un horari lectiu de 8.00 a 14.30 h, i a les tardes no hi haurà classes.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: