|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Dijous, 26 d'octubre de 2017

EL CSETC ofereix despatxos i serveis de suport durant els primers anys de vida per a empreses de nova creació

Les noves empreses gaudiran de preus subvencionables de fins al 30% en el lloguer d'oficines.

El Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu (CSETC) disposa d'un viver d'empreses en el qual ofereix despatxos amb serveis avançats durant els tres primers anys de vida de les empreses que s'hi allotgin.

Aquest viver d'empreses afavoreix un entorn de cooperació empresarial i facilita la transferència de coneixement entre les empreses allotjades. A més, el CSETC posa a disposició de les empreses una sala de videoconferències, 50MB de connexió amb fibra òptica, una sala polivalent i de formació amb capacitat per a 40 persones, i un jardí per presentacions i esdeveniments. Hi ha diversos despatxos disponibles, d'entre 8m² i 15m², i a partir de 125 euros mensuals.

Actualment està obert el termini de sol·licitud d'allotjament, i s'estudiaran els casos per ordre de sol·licitud. Les persones emprenedores interessades en allotjar-se al viver i presentar sol·licitud, primer cal que concretin una entrevista a través de correu electrònic info@csetc.cat o trucant al 93 844 43 02.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: